Innsikt, analyse og målstyring

Ko&Co skaper resultater gjennom digitale kanaler

Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å måle alt – alltid.

Ko&Co har kunder fra flere ulike bransjer, fellesnevneren er at de bruker digitale kanaler til salg og konvertering.

Ko&Co har mye erfaring og gode metoder for hvordan annonsører kan oppnå effekt og resultater.

 • Målgruppeinnsikt

  Å forstå målgruppenes behov er første skritt for å treffe rett person, til rett tid med rett budskap.

 • Måldefinering

  For å kunne definere gode mål for en aktivitet, er det viktig å vite hva man vil oppnå med utførelsen.

 • Analyse & måling

  Analyse og måling er nøkkelen til å forstå hvilke aktiviteter som er lønnsomme for din bedrift.

 • Webanalyse

  Hva vet du om bruksmønsteret på siden din? Webanalyse gir deg verdifull informasjon om brukeren.

Reklame, kommunikasjon og design

Kunnskap, engasjement og kreativitet skaper god og effektiv kommunikasjon

Vi tror god kommunikasjon oppstår når innsikt og idè møter riktig kanal(er). I dagens digitale grenseland er det viktig å kunne trekke tråder mellom tradisjonelle medier og ny teknologi.

Ved å sette kreativiteten fremst, har vi som mål å skape kommunikasjon som mottaker selv ønsker å delta i. Når vi så støper kampanjene helhetlig med forankring i forretningsforståelse, strategi og merkevarebygging skaper vi de beste resultatene for våre kunder.

Vi hjelper deg og din bedrift å finne løsninger gjennom god research, innsiktsarbeid, digital ekspertise og en tro på at det gode samspillet mellom kunde og byrå bør være fokus fra A til Å.

 • Reklame

  En god reklamekampanje kan være så mangt, og vi lar den gode idéen styre oss i våre valg av flater og virkemidler, ikke omvendt.

 • Kommunikasjon

  Det gjelder å skape det gode engasjementet, budskapet må bety noe for mottager, samt å påvirke til ønsket handling/ønsket adferd. Gi oss en spennende utfordring – og la oss gjøre det vi brenner for!

 • Grafisk design

  Våre designere hjelper deg og din bedrift til å bli synlige. Det være seg reklamemateriell til digitale annonser, print eller utendørs.

 • Profildesign

  Vi utvikler alt fra enkeltstående logoer til helhetlige profilprogrammer, og hjelper gjerne til med justeringer, oppgraderinger og utvidelser av allerede eksisterende materiell.

Medierådgivning- og kjøp

Kommunikasjon og distribusjon smelter sammen

Vår forretningsidè handler om å levere tjenester innenfor digital markedsføring på tvers av de etablerte ”siloene” som tradisjonelt tilbys innenfor mediebyråer, reklamebyråer og tekniske byråer. Nye kanaler trenger nye organisasjoner, som fleksibelt og hensiktsmessig kan levere og jobbe med både kommunikasjon og distribusjon.

Testing og læring må gjøres løpende gjennom kampanjeperioden, og med en slik arbeidsmetodikk er det mest hensiktsmessig at ett og samme byrå kan levere tjenester gjennom hele prosessen. Særlig gjelder dette for de sosiale mediene der kreative konsepter og kjøpsmekanismene må henge sammen for å oppnå suksess.

Hos Ko&Co har vi rådgivere som behersker hele det digitale kanaluniverset. Dette mener vi er nødvendig fordi mediene har ulike roller avhengig av kundereisen. Vi må måle og fokusere på resultatene, der alle kanaler spiller sammen, og ikke jobbe med mediekanaler i et isolert perspektiv.

 • Innholdsmarkedsføring

  Content marketing har vært på alles lepper den siste tiden. Vi har mange gode cases og tanker om hvordan innholdsmarkedføring fungerer, og kanskje kan fungere for din bedrift.

 • Google Adwords

  Vi er Google Premier Partner, med spesialisering i søkeannonser og kan hjelpe deg med å bedre synlighet i søkemotorene.

 • Sosiale medier

  Vi vet hva som skal til for å oppnå salg i sosiale medier. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra innhold, til annonseutforming til kjøp og evaluering.

 • Programmatisk kjøp

  Stadig større andeler av annonsørers digitale mediekjøp gjøres automatisert. Riktig bruk av data, differensierte budskap og løpende optimalisering er noen av våre nøkkelord.

Kurs- og kompetanseheving

Er du rustet for å møte de digitale endringene i mediemarkedet?

Medieutviklingen og medievanene har endret seg radikalt de siste årene. Utviklingen av nye plattformer, tjenester og produkter gir annonsørene i medielandskapet flere muligheter enn før. Samtidig har det blitt mer komplisert å beherske de ulike digitale disiplinene innen digital markedsføring.

Hvordan jobbe med digitale kanaler, søk og webanalyse, og hvordan fungerer programmatiske kjøp og bruk av data? Dette er bare noen av emnene du vil lære mer om på våre kurs. Kursholderne fra Ko&Co startet i sin tid «Internettskolen» og har undervist mer enn 1200 deltakere i fagfeltet digital markedsføring de siste 11 årene.

Tilbudet og innholdet i skolen har hele tiden blitt tilpasset til utviklingen, utfordringene og behovet mediebransjen har hatt. Vi skreddersyr mer enn gjerne et kursopplegg for deg og din bedrift avhengig av behov og nivå. Ta kontakt med tore@koogco for en nærmere prat.

 • Kurs i digital markedsføring (tidligere Internettskolen)

  Kurset har til hensikt å gi en grunnleggende og utvidet innføring i fagfeltet digital markedsføring. Vi går i dybden på mediemarkedet med gjennomgang av medie-og kommunikasjonsstrategier tilpasset egne, betalte og fortjente medier. Vi ser også på utviklingen av digitale medier, programmatiske kjøp og hvilke trender som påvirker verdikjedene til mediene og annonsører. Nye kurs blir satt opp jevnlig.

 • Facebookkurs for annonsører

  Finnes det mer effektive måter å nå nye kunder på via sosiale medier? Utnytter du data kreativt på tvers av Facebook og andre annonser? Disse og mange andre spørsmål vil vi hjelpe dere å finne svaret på i dette Facebookkurset. For påmelding: http://bit.ly/2cDRSo1

 • Påvirkningsteknikker i sosiale medier

  Vi tror gjerne at folk tar gjennomtenkte valg hele tiden. Realiteten er ganske annerledes. Vi har forsket på hvordan Robert Cialdini sine snarveier for påvirkning kan overføres til sosiale medier. Bruker man disse øker sjansen for at målgruppen blir påvirket av din markedsføring. Ta kontakt for tilpasset kursopplegg for din bedrift.

 • Coaching

  Ko&Co har de siste årene gjennomført ulike kompetanseprogram med individuell tilpasning. Det er ikke alltid at et kurs dekker alle læringsbehovene for den enkelte, noen trenger mer av det andre trenger mindre av. Da kan 1 til 1 samtaler være mer nyttig. Ta kontakt med nina@koogco for referanser og mer info.

Har du en utfordring vi kan hjelpe deg med?

Ta kontakt for en lønnsom prat!
Laster