Hva SKJER?

Siste fra oss

Google Ads og AI: Fremtiden for annonsering

Lær hvordan kunstig intelligens kan optimalisere kampanjer, forbedre målretting og levere imponerende resultater. Utforsk fremtiden for markedsføring i dag.

Kundecase NOR-WAY Bussekspress

Bli inspirert av NOR-WAY Bussekspress’ kundecase og oppdag hvordan du kan oppnå lignende resultater gjennom en strategisk bruk av Google Ads.

Ettsøk strategi

Hvordan kan Ettsøk Strategien, altså felles økt fokus på SEO og SEM, hjelpe din bedrifts resultater? Bli mer synlig og få flere salg.

Inkluderer din digitale mediestrategi 1. parts data?

1. parts data er avgjørende for at annonsene dine skal vises til brukere med Safari og Firefox. Uten 1. parts data mister du 50 % av norske internettbrukere

Digital Markedsføring uten Cookies, hva nå?

Utfasing av tredjepartsdata i digital markedsføring er en realitet. Over halvparten av norske brukere har slått av for innsamling av denne type data.

Slik administrerer du samtykker korrekt

Alle som jobber med digital markedsføring trenger brukerdata. Det er viktig å administrere samtykkene så smart lovverket tillater.

Slik optimaliserer du kampanjeevalueringene

Bli bedre til optimalisering av kampanjer og ta gode evalueringer under kampanjeperioden.

Hvordan markedsføre din bedrift på Pinterest

Kom i gang med markedsføring på Pinterest. Her kan bedriften din bygge merkekjennskap – både gjennom organisk innhold og betalt annonsering.

Utnytter du dine tildelte mikroøyeblikk?

Smarttelefonene har endret vår adferd som forbrukere og konkurransen blir bare tøffere og tøffere. Utnytter du dine tildelte mikroøyeblikk?

Hvordan øke salget i digital markedsføring med ROAS modellering – del II

Oppdag de grunnleggende prinsippene for hvordan vi jobber med ROAS modellering og konverteringsoptimalisering i digital markedsføring.

Tidenes mest effektive annonse innen bolig og eiendom

Mange annonsører med dype lommer velger likevel å banke inn budskapet ved hjelp av høye budsjetter, fremfor å fortjene oppmerksomheten.

Skap gode brandrelasjoner med kundene dine

Flere bedrifter retter sitt fokus på brandrelasjoner til kundene sine. Vi kommer med tips om hvordan du kan gjøre det samme effektivt.

Hvordan øke salget i digital markedsføring med ROAS modellering

Finn ut hvordan din bedrift kan dra nytte av økt fokus på ROAS og maksimere avkastning på investert mediebudsjett.

AR som nytt internettspråk?

Søk er i ferd med å gå fra vanlig tekst til en mer visuell opplevelse. Dette gjør at vi i større grad får tilgang til informasjon om hva vi ser.

KO OG CO AS
House of Krohn
Thorvald Meyers gate 7

Pb. 6871 St. Olavsplass, 0130, Oslo

hei@koogco.no

© KO OG CO 2023

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!