Kunde

ALD Automotive

Prosjekt

B2B leasingkampanje

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Menu à la car

Oppgaven

ALD Automotive tilbyr leasing av kjøretøy til selskaper i 43 land. Lokale og internasjonale team jobber kontinuerlig med å skreddersy gode løsninger til store og små bedrifter.

Internasjonalt er ALD en betydelig aktør, men i Norge er kjennskapen begrenset. KO OG CO fikk i oppgave å finne på, produsere og distribuere en b2b-kampanje med mål om å treffe ledere og mellomledere, og der vi synliggjorde alle fordelene ALD tilbyr med sine leasing-tjenester.

Innsikten og løsningen

Løsningen ble å benytte parkeringshusene i de største byene, som vår hovedarena. Dette sikret oss god synlighet til rett målgruppe, mens de var i riktig modus.

Kampanjen

Kampanjen besto av en rekke uttak plassert rundt om i parkeringshuset. Heiser fikk heldekkende profilering, både innvendig og utvendig. ALD var å se på digitale skjermer og boards i ulike størrelser plassert ved inn/ut-kjøring, samt på en 30 meter lang heldekket vegg. Med gode priser strakk vi kampanjen over hele åtte uker.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!