Kunde

MyBank

Prosjekt

Omstartslån. Helt enkelt.

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Omstartslån. Helt enkelt.

Oppgaven

Produktet Omstartslån ble lansert våren 2019 som et alternativ til refinansiering og forbrukslån som tilbys av de fleste mindre bankene. KO OG CO ble bedt om å levere et kreativt konsept som kunne tas ut i digitale kanaler, med målsetning om å generere lånesøknader.

Innsikten og løsningen

Målgruppen for Omstartslån befinner seg i en situasjon preget av stress og frykt. Omstartslån er et bedre alternativ som refinansiering, og MyBank kan love kundene lavere månedlige utgifter med denne finansieringsformen. Dette kan bli første steg på vei ut av økonomisk knipe.

Vi ønsket å vise målgruppen at MyBank heier på dem. Løsningen ble derfor å gi dem håp og motivasjon gjennom en rekke oppmuntrende ordtak og uttrykk. Ved å visualisere disse på en leken måte, kan vi ufarliggjøre følelsene knyttet til situasjonen, samtidig som vi viser at vi forstår dem.

Kampanjen

Ti korte animasjonsvideoer ble produsert til kampanjestart. Konseptet viste seg raskt å fungere svært godt, og nye filmer ble stadig lagt til.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!