Kunde

PrivatMegleren

Prosjekt

Alt du lurer på – fra start til solgt

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Alt du lurer på – fra start til solgt

Oppgaven

Det er mye som står på spill de gangene i livet vi selger og kjøper eiendom. Kanskje er du i tvil om hva som er ditt ansvar, og hva du kan forvente i hvert steg av prosessen? Da er det også vanskelig å vite hvilken megler man bør kontakte.

PrivatMegleren ønsker ikke at usikkerhet skal være et hinder for å ta kontakt med dem. De vil gjøre seg mer tilgjengelig ved å lette på sløret, og gi folk et innblikk i deres leveranse.

løsningen

Den beste måten å komme seg gjennom lange og omfattende prosesser er å ta ett steg av gangen. Vi delte PrivatMeglerens leveranse inn i elleve ulike deler, alt fra å komme i gang til overtagelse og mer. Hver av delene fikk sin egen artikkel, og ble til en egen episode i en videoserie.

I denne serien svarer eiendomsmegler i PrivatMegleren Thomas Klovland på en rekke direkte spørsmål fra folkets representant Pia Tjelta. Som på en sjarmerende måte setter ord på det mange av oss tenker og undrer oss over.

Innholdsuniverset ble samlet på en egen kampanjenettside og fikk navnet “Alt du lurer på – fra start til solgt”.

Kampanjen

For å lede folk til innholdssiden ble det utviklet et eget kampanjekonsept, som siktet på å vekke folks nysgjerrighet. Her ønsket vi å vise at du ikke er alene i å slite med å sette deg inn i “alt dette med” salg og kjøp av bolig. Dette ble publisert som print og display-ads.

I tillegg produserte vi en taktisk kampanje til sosiale medier, bestående av en rekke “teaser”-klipp fra videoserien.

Kampanjen gikk totalt over 12 uker og har bidratt til et totalt merkevareløft på 12,3 prosent gjennom perioden. Den oppnådde en gjennomsnittlig video viewability på 79,3 prosent med solide 3,8 millioner videoavspillinger. Kjøpsintensjonen til PrivatMegleren økte med sterke 4,3 prosent gjennom kampanjeperioden.

Konsept og kampanje er produsert av KO OG CO.
Artikler er produsert av Nordstjerna.
Videoserien er produsert av Fremantle.

Play Video
Episode 1: Komme i gang

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!