Kunde

PrivatMegleren

Prosjekt

Snakk med PrivatMegleren

Tjenester

Tjenestekonsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Snakk med PrivatMegleren

Bakgrunn og innsikt

Det er ikke nødvendigvis en spesifikk megler man først og fremst er ute etter i startfasen av et boligsalg eller -kjøp. Den mest interessante informasjonen er tross alt verdivurderingen av den aktuelle boligen, og det kan for mange fremstå som tidkrevende og upraktisk å måtte kontakte en megler så tidlig i sin egen tankeprosess.

Denne påstanden fikk vi også forsterket gjennom en grundig analyse av PrivatMegleren sine tidligere markedsaktiviteter. Annonsen som fikk best respons av alle i fjor var: ”Vet du hva boligen din er verdt?”. Det var derfor tydelig at det er det folk vil ha svar på.

Så, hvordan kommer vi i snakk med folk som i utgangspunktet ikke kunne tenke seg å snakke med oss før ”kanskje litt seinere”? Jo, ved å lage en tjeneste som svarer på det de lurer på. Sammen med PrivatMegleren og SOL har vi nå utviklet en helt ny tjeneste tilgjengelig via Google Assistant, som gir deg boligprisestimater på minuttet.

løsningen

PrivatMegleren på Google Assistant.

Nå kan du snakke med PrivatMegleren på Google Assistant. Du kan bruke Google Home, smarttelefon, nettbrett eller andre enheter. Hvis du ikke har Google Assistant, kan den lastes ned fra App Store eller Google Play. Og det er veldig enkelt å komme i gang: du starter tjenesten med å si «OK Google – snakk med PrivatMegleren».

I dialog med tjenesten, kan du få estimert verdien av en bolig. Oppgi postnummer og kvadratmeter på boligen, så får du et prisestimat basert på gjennomsnittsprisen i det aktuelle området. Prisstatistikken leveres av Eiendomsverdi og oppdateres kvartalsvis.

Kampanjen

Tjenesten ble lansert via en nasjonal kampanje som var å se på sosiale medier, print annonser, adshells og digitale boards rundt om i bybildet.

Etter 30 dager hadde tjenesten en gjennomsnittlig interaksjonstid på to minutter per bruker, og en konverteringsrate på 7%. Antall leads steg med 64 % sammenlignet med uken før lansering, og 34% sammenlignet med første kvartal i 2018. PrivatMeglerens kjennskap steg med 10% over bransjens gjennomsnitt.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!